Paardenrusthuis

 

Wanneer u besluit uw paard bij ons te plaatsen, betekent dit geen afscheid van uw paard. U bent altijd welkom om uw paard te komen bezoeken. Ook mogen de paarden uit de groep worden gehaald of we zetten ze voor u klaar, om een buitenrit te maken, of zomaar om ze wat te borstelen of zo. Het gebruik van dekens is geen enkel probleem.

 

Op ons paardenrusthuis beschikken we over veel weide. In totaal is er de beschikking over ongeveer 15 Ha. De paarden kunnen dag en nacht, naar eigen keuze, naar binnen in de inloopstal of buiten op de weide. Ook in het winterseizoen! Dit kan, omdat we op hoge zandgrond gevestigd zijn. 

 

Ons paardenrusthuis heeft onder andere de beschikking over individuele stalling, groepsboxen en inloopstallen.

De individuele stallen zijn zeer ruim van opzet. Er is veel daglicht en veel frisse lucht. De boxen worden naar keuze opgestrooid met stro of vlas. Naast individuele boxen beschikken we ook over boxen voor twee of drie paarden. Overdag staan de paarden lekker op de weide, 's nachts in een frisse box.

 

Verder hebben we de beschikking over diverse inloopstallen. De stallen zijn ruim, licht en fris. Binnen ligt er stro en is er voer en water. De paarden kunnen, wanneer ze willen, naar buiten, of naar binnen om de schaduw op te zoeken of te schuilen voor de regen.

 

Om een indruk te krijgen van de stallen, kunt u een kijkje nemen bij de foto's.

 

 

Tarieven

 

Voor tarieven kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Informeer gerust, de tarieven zullen u niet tegenvallen. Telefoon 06 15 541 157. Wij hebben speciale tarieven voor pony's. Deze zijn afhankelijk van de schofthoogte van uw pony. De prijzen zijn inclusief stalling en verzorging, weidegang, ruw- en krachtvoer, bekappen, mesten, maandelijkse dierenartscontrole, entingen en ontwormen.